Sarar İlkokulu

Belgegeçer : 0 312 231 60 97
WEB https://sararilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Korkutreis Mah. Yeşilırmak Cad. No2 Kızılay / ANKARA
VİZYON : Topluma yararlı, çevreye duyarlı, öğrenmeye meraklı, yeniliğe açık, ahlaklı, adalet duygusu yüksek, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Düşünen, anlayan, araştıran, sorgulayan ve sorun çözebilen; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştiren; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; kendine güvenen, öz saygısı yüksek, dürüst, sorumluluklarının bilincinde olan , hak ve adalet duygusu gelişmiş, gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı, ve mutlu bireyler yetiştiren bir kurum ortamı sağlamak.
BAŞARILAR : 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında minik kızlar basketbol takımımız Ankara şampiyonu olmuştur.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08:30 - 14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kaloriferli
Servis : Öğrenci Servis Taşımacılığı 9 Araçla Yapılmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz oldukça merkezi bir yerde olup otobüs,metro,ankaray gibi ulaşım araçlarıyla çok kolay gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Necatibey Caddesi Yeşilırmak Cad. No:2 Sıhhiye - ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez Ulusa uzaklık 2 km
Kontenjan Bilgileri : Yoktur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : ilkokul
Okulun Sınav Başarı Durumu : İlkokul
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : İlkokul
Sportif Etkinlikler : 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında minik kızlar basketbol takımımız Ankara şampiyonu olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :